KITCHEN

LIVING FOOD 

BIOCHEF

LIVING FOOD

BIOCHEF

BLENDER

MAKING HELTH

BIOCHEF

EASY

BioChef прави здравето лесно по целият свят


BioChef прави здравето по-лесно чрез комбинация от най-нужните кухненски пособия, необходими за здравословен начин на живот. Тези продукти извличат "жизнената сила" на храната, което ги прави бионалични. Със специално разработена технология студенопресоващите сокоизтисквачки запазват ензимите живи чрез леката екстракция на хранителни вещества. Част от семейството на BioChef са и супер-мощните блендери, дехидрататорите и революционния „всичко в едно“ готвещ на пара уред Mycook.

 

Продуктите на BioChef се считат за едни от най-добрите здравни продукти в света и в момента се изнасят в Австралия, Великобритания, САЩ, Канада, Азия, Европа, Нова Зеландия и от скоро в България, благодарение на ЗЕЛЕНА БИБЛИОТЕКА. Ако желаете да добавите някой или няколко от тези удивителни уреди към своята кухня или имате кафе, ресторант или заведение, в кoето имате нужда от професионaлен уред, не се колебайте да се свържете с нас и заедно да изберем най-доброто за вашите нужди.

 

Да направим здравето лесно е бъдещето...нека го направим заедно.

 

Безплатна доставка за България.

BioChef Living Food Blender


Последно поколение блендер,създаден да защитава ензимите и хранителните вещества

BioChef Atlas Slow Juicer


20 години опит в кутия

BioChef High Performance Blender


Приготвя горещи супи, смути, сладолед и още много


BioChef Axis Horizontal Slow Juicer


Задължителен за всяка кухня която си пада малко по-сурова

BioChef Nutri Boost


Отключи доброто за да почувстваш величието

BioChef Set Knives


Част от твоята кухня

BioChef Atlas Whole Slow Juicer


Бъдещето на студеното пресоване 

BioChef Smoothie Bottle


Идеалният аксесоар за твоя блендер  или сокоизтисквачка

Защо да избера BioChef?

Историята на BioChef


Марката е създадена от компанията за сокоизтисквачки Vitality 4 Life.

Марката BioChef е създадена преди повече от 20 години, въз основа на вярата в невероятната лечебна сила на живата храна, живите сокове, чистата вода, чистият въздух и слънчевата светлина. Разработена е така, че да предложи най-високо качество на клиентите, за да се постигнат истинските ползи за здравето, по начин, съобразен с недостига на ресурси на планетата. Марката BioChef е резултат от дългогодишен опит и работа с клиенти, както и обратната връзка с тях, което прави продуктовата гама най-добрата в света.

Продукти, които предлагат най-високо качество по отношение на качеството и продължителността на живота

Продукти, които реално помагат на притежателите на BioChef да се чувстват по-добре от вътре навън

Чрез дълги гаранции и добра изработка, е сведено до минимум въздействието върху планетата.

Избор на здраве

Продуктите на BioChef включват главно бавнооборотни сокоизтисквачки, супер-мощни блендери и дехидататори - продукти, които представляват това, което ние наричаме "жива кухня". Продукти, основно предназначени да направят здравословното хранене неусложнено и вълнуващо, точно каквото трябва да бъде. BioChef е за споделяне на силата на суровите храни и живителнте сокове с хората по целия свят.

Най-доброто на пазара


Vitality 4 Life е в челните редици на продуктовите иновации, най-вече с гамата студенопресоващи сокоизтисквачи. Разработката на BioChef се фокусира главно върху качеството „дълъг живот“; продукти разработени с днешните производствени възможности, позволяващи постигането на най-добро качество за крайния потребител.

Продуктова експертиза


След толкова много години в индустрията, опитът и обратната връзка с клиентите, дава възможност да се създадат продукти, които са "насочени към потребителя", продукти, които са  буквално предназначени за потребителя. Продуктите на BioChef се отличават с опростен дизайн и качество на изработката, което доставя изключителни резултати.

Знанието за продукта идва от 20-годишният опит на компанията и това, което отличава BioChef от останалите е именно този опит, познаването на индустрията и обратната връзка с клиентите през тези години. Компанията винаги се е опитвала да помага на своите клиенти да изберат най-подходящият продукт за тях и техните нужди, и винаги е инвестирала в осигуряване на клиентите да изберат перфектния продукт за тях, така че да са доволни от покупката си за много години напред.

Дълъг гаранционен период


Всички продукти BioChef са с дълги гаранции, някои дори цял живот, това е свидетелството за качество на продуктите BioChef. Компанията стои зад тези продукти и гарантира, че те трябва да ви служат добре за много години напред.

Дълготрайните продукти и дългите гаранции са ангажимент към околната среда за:

     1. Намаляване на загубите и въздействието върху световното замърсяване.

     2. Намаляване на нашето въглеродно въздействие, чрез минимизиран транспорт и излишно производство.

     3. Продуктите и частите са лесно поправими и лесни за ремонт, което намалява необходимостта да се заменят изцяло.

HIGH QUALITY PRODUCTS

RECIPES

Сок Ябълка и Червено цвекло

Със студенопресоващите сокоизтисквачки BioChef Atlas извличате максималното количество хранителни вещества и витамини от продуктите и най-важното е, че запазват ензимите живи. Този живителен сок ще остане "жив" до 48 часа.

Сурова Закуска с Гранола

Направете си голяма порция от тази пълна с хранителни вещества здравословна хранителна закуска, с помощта на BioChef дехидрататора. Добавете всички съставки или само любимите си. BioChef. Living Food Kitchen.

Зелена Смути Закуска

Протеин, фибри и калций, всичко това в дневното зелено смути. Най-доброто се крие в стеблата, семките и люспита на плодовете и зеленчуците и бива смелено най-добре от супер-мощните блендери BioChef.

Искате да знаете повече за правилното хранене?

Включете се в нашия лист и ще научавате първи за интересни статии и съвети отностно здравословното хранене

Име и Фамлия Задължително поле!
Имейл* Задължително поле!

© Всички Права Запазени

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
Изчерпан