Зеленият Блог на Зелена Библиотека

Интерактивното място за здраве. Библиотеката, в която ще научите всичко за суперхраните, тяхното действие и приложение. Много съвети за правилно хранене, тренировки и редуциране на излишните килограми.  


Go Green

Магазинът

Зелена Библиотека можете да посетите както онлайн, така и на улица „Куртевич“, находяща се из пъстрите улици на квартал Капана, Пловдив. Тук всеки е добре дошъл да се запознае лично с нас, с нещата, които предлагаме и да се потопи в идеята и духът, които сме създали сами. Ще ви посрещнем с прекрасни студенопресовани фреш коктейли, сурови десерти и сладолед, приготвени на място, и веган сандвичи. Коктейлите на Зелена Библиотека са измислени специално от нас. И освен, че са съчетание от разцъфващи вкусове, всеки един от тях се предлага с най-подхождащата му суперхрана от семейството на бранда Зелена Библиотека.

Тук ще можете да се запознаете лично и със семейството на висококачественото кухненско оборудване BioChef, на което сме официален вносител за България. Ще имате възможност да видите и вкусите неговата работа, тъй като работим с него и творим нашето изкуство – коктейлите и суровите десерти – благодарение на BioChef Atlas Whole Slow Juicer и BioChef Living Food Blender.

 

Очакваме ви и винаги сте добре дошли както онлайн, така и в нашето уютно арт магазинче.


 

0 Коментара

Добави Коментар

Искате да знаете повече за правилното хранене?

Включете се в нашия лист и ще научавате първи за интересни статии и съвети отностно здравословното хранене

Име и Фамлия Задължително поле!
Имейл* Задължително поле!

© Всички Права Запазени

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
Изчерпан