Зелена Библиотека 


Ние, екипът на Зелена Библиотека, сме дистрибутори на здраве. Нашето име и марка са създадени и имат за цел да бъдат библиотеката, в която всеки може да научи повече за храните и здравословният начин на живот. Ние знаем, че храната е това, което ви разболява и храната е лекарството, което ще ви помогне срещу всяка болест. Искаме да споделим знанието си с вас. Искаме всички да разберат, че ние сме това, което ядем.


Нашата цел е да ви осигурим място, където да се почувствате по-близки с природата и да се научите как да живеете заедно с нея. Тук ще научите повече за полезните храни, всичко за суперхраните и техните ползи, как се приготвят, и много още. А ако имате възможност да ни посетите в нашата Зелена Библиотека (гр. Пловдив, Капана, ул. Куртевич 1) ще можете да опитате всяка супер храна, предлагана от Зелена Библиотека, под формата на смути, прясно изцеден сок или суров десерт и да послушате какво имаме да ви кажем. А ние ще се радваме да чуем вашето мнение.


Ще получите много полезни съвети за храненето, спортуването и диетите. Ако желаете можем да ви изготвим органичен режим на хранене и спортуване.

Единственото нещо, което остава с нас до края на живота ни е нашето тяло и е добре да се грижим за него.

 

Да живееш здравословно е по-вкусно, когато знаеш как!

 

БИО Бар Зелена Библиотека/

RAW Juicery and Cakery

Искате да знаете повече за правилното хранене?

Включете се в нашия лист и ще научавате първи за интересни статии и съвети отностно здравословното хранене

Име и Фамлия Задължително поле!
Имейл* Задължително поле!

© Всички Права Запазени

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
Изчерпан